Nieuws

Laatste nieuws

Uitbreiding woningaanbod Woonmeij gerealiseerd

26-03-2019

Op 26 maart is het woningaanbod van Ons Huiz uitgebreid met de woningen van Woonmeij. Er is een activatiemail gestuurd naar 15.000 woningzoekenden.

Meer aanbod door grotere regio 
Deze samenwerking is voor zowel Woonmeij als voor Area een goede ontwikkeling. Woningzoekenden uit Meierijstad hoeven zich dan maar via één website in te schrijven om op zoek te gaan naar een woning van Woonmeij en Area. Het woningaanbod op www.onshuiz.nl groeit van 8.000 naar 13.000 woningen. Doordat Woonmeij deelneemt aan Ons Huiz komen er ruim 5.000 woningen in de gemeentes Meierijstad (regio’s Schijndel en Sint-Oedenrode) en Sint-Michielsgestel bij. Voor een overzichtskaartje van de regio klikt u hier.

Gemak woningzoekende staat voorop
Ondanks de uitbreiding blijft het voor de woningzoekende zeer duidelijk welke aangesloten corporatie de woning aanbiedt. Hij ziet bij de advertentie o.a. het logo staan vanuit welke woningcorporatie de woning wordt aangeboden. Door gebruik van de diverse filters kan hij eenvoudig zijn zoekprofiel aanpassen. Duidelijk, eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

Laatste nieuws

Vraag het aan Ons!

Kun je het antwoord op je vraag niet vinden via de bovenstaande zoekbalk? Of heb je een specifieke vraag over de werking van deze website of over de spelregels van Ons Huiz?

Stuur een e-mail

Verbetersuggestie?

Hoe ervaar je de dienstverlening van Ons Huiz? Wellicht heb je een goed idee hoe we onze dienstverlening of deze website kunnen verbeteren. We horen het dan graag.

Meld een verbetersuggestie

Vraag het aan Area, Woonmeij of Woonzorg Nederland

Heb je een specifieke vraag aan Area, Woonmeij of Woonzorg Nederland?

Contact