Nieuws

Laatste nieuws

Start verhuur nieuwbouw Boskant

19-06-2020

Op 24 juni start de verhuur van 14 nieuwe woningen in Boskant. In de kerk worden 14 woningen gerealiseerd met twee slaapkamers en een badkamer op de verdieping. 
Via de oorspronkelijke entreedeur van de kerk kom je in een gang waaraan de voordeuren van de woningen liggen. De gang is voorzien van een lichtstraat zodat het een prettige verblijfsruimte is. Aan de buitenzijde is getracht om bestaande architectonische elementen zoals het glas in lood zoveel mogelijk in tact te laten en in de avond door toepassing van ledverlichting extra uit te lichten. De toren wordt opnieuw opgemetseld en het uurwerk wordt gerestaureerd. Elke woning krijgt een buitenterrasje en een eigen berging. Energetisch zijn de woningen energie neutraal. Dit betekent dat de energie voor verwarming opgewekt wordt door zonnepanelen. 
De start van de bouw is gepland in het eerste kwartaal 2020. De oplevering van de woningen staat gepland eind 2020.  

 

Laatste nieuws

Vraag het aan Ons!

Kun je het antwoord op je vraag niet vinden via de bovenstaande zoekbalk? Of heb je een specifieke vraag over de werking van deze website of over de spelregels van Ons Huiz?

Stuur een e-mail

Verbetersuggestie?

Hoe ervaar je de dienstverlening van Ons Huiz? Wellicht heb je een goed idee hoe we onze dienstverlening of deze website kunnen verbeteren. We horen het dan graag.

Meld een verbetersuggestie

Vraag het aan Area, Woonmeij of Woonzorg Nederland

Heb je een specifieke vraag aan Area, Woonmeij of Woonzorg Nederland?

Contact