Nieuws

Laatste nieuws

LET OP: Phishingmails!

25-01-2021

Pas op; internetcriminelen proberen uw bankrekeninggevens te verkrijgen

Er worden nepberichten (e-mail en sms) verzonden door internetcriminelen, waarin ten onrechte de naam van WoningNet wordt gebruikt.
In het bericht staat dat u de verlengingskosten van uw inschrijving bij WoningNet moet betalen.
Op de website van AvroTros (https://opgelicht.avrotros.nl) is ook aandacht besteed aan deze phishing actie.

Volgens het nepbericht kunt u de betaling doen door op een link in de tekst te klikken. Wij adviseren u dringend om niet op de link te klikken en de zender te blokkeren en/of op de zwarte lijst te zetten!

WoningNet stuurt geen betaalverzoeken met links in de tekst.
WoningNet stuurt geen betaalverzoeken via de sms.

OnsHuiz vraagt nooit om betaling, aansluiting is tenslotte gratis, dus een vezoek om betaling vanuit Ons Huiz NIET OPENEN.

Smishing
De internetcriminelen die u de sms hebben gestuurd zijn via de link erop uit om toegang te krijgen tot uw bankrekening. Dit heet smishing (een samenvoeging van sms en phishing). Phishing is een vorm van digitale oplichting. Phishing gebeurt via e-mail, WhatsApp en sms. Slachtoffers worden naar een valse website gelokt, waar ze vervolgens hun bank- of andere inloggegevens prijsgeven.

Laatste nieuws

Vraag het aan Ons!

Kun je het antwoord op je vraag niet vinden via de bovenstaande zoekbalk? Of heb je een specifieke vraag over de werking van deze website of over de spelregels van Ons Huiz?

Stuur een e-mail

Verbetersuggestie?

Hoe ervaar je de dienstverlening van Ons Huiz? Wellicht heb je een goed idee hoe we onze dienstverlening of deze website kunnen verbeteren. We horen het dan graag.

Meld een verbetersuggestie

Vraag het aan Area, Woonmeij of Woonzorg Nederland

Heb je een specifieke vraag aan Area, Woonmeij of Woonzorg Nederland?

Contact