Nieuws

Laatste nieuws

Fokus-woning beschikbaar

02-01-2023

Neem contact op met Fokus als je belangstelling hebt.

Vrijheid en gewoon wonen met een fysieke beperking of handicap. Fokus maakt het mogelijk. Fokus verleent assistentie bij algemene dagelijkse levensverrichtingen, zoals aan- en uitkleden, toiletgang en eenvoudige verpleegtechnische handelingen. De cliënt bepaalt wanneer, waarbij en hoe. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zo houdt hij zelf de regie over zijn leven!

Fokus biedt op dit moment een huurwoning aan voor kandidaten die behoefte hebben aan begeleiding op bovenstaande gebieden. Voor informatie kun je contact opnemen met Fokus. Het gaat om een appartement in Uden.

Belangstellenden kunnen contact opnemen met het Servicepunt Cliënten van Fokus, via telefoonnummer (050) 521 72 72 of via e-mail servicepuntfokuswonennl

Laatste nieuws

Vraag het aan Ons!

Kun je het antwoord op je vraag niet vinden via de bovenstaande zoekbalk? Of heb je een specifieke vraag over de werking van deze website of over de spelregels van Ons Huiz?

Stuur een e-mail

Verbetersuggestie?

Hoe ervaar je de dienstverlening van Ons Huiz? Wellicht heb je een goed idee hoe we onze dienstverlening of deze website kunnen verbeteren. We horen het dan graag.

Meld een verbetersuggestie

Vraag het aan Area, Woonmeij of Woonzorg Nederland

Heb je een specifieke vraag aan Area, Woonmeij of Woonzorg Nederland?

Contact